k

Gondolom már mindenki hallott a napokban előkerült videóról, gondolom sokan látták, ha esetleg nem, akkor itt megnézhető. Nos, ez a kis kakirágó, ahogy rájött, hogy előkerült a videó, egyből eljátszotta azt, hogy mennyire megbánta és így fogalmazott: 

"Kiszel Tündéről pedig annyit, hogy bármennyire is közröhej tárgya, egy ötvenéves nőt 'lebüdösg.cizni' nem helyénvaló dolog, ezért elnézést is kérek és nyilván vállalnom is kell a felelősséget".


Ez szép és jó, csak avval van a gond, hogy (szerintem) semmiben nem különbözik Tündikétől, semmivel nem több, mint ő. Úgy fogalmazott, mintha ő nem lenne "közröhej tárgya".

"Nagyon kivagyok, rettentően szégyellem magam" - itt folytatja a megbánást...

Arra is hivatkozik, hogy ez a videó 2 évvel ezelőtt történt és, hogy azóta megváltozott a stílusa és a személyisége is változott, mert most már nem "ándörgránd".


Elmondta, meg tudja ítélni a dolog mindkét oldalát, mert ő is volt lázadó 15-16 éves srác, aki azt hitte, hogy az egyetlen igazság az övé, és a média szörnyű dolog. "Aztán amikor megláttam, hogy mennyi munka van abban, amit legagyiz az ember, megváltozott a véleményem, teljesen máshogy tekintek az egészre." (hát persze Fluor, ez neked így logikus, hiába erőlködsz, egy szardarabka vagy és az is maradsz - diamonddick)


Tündikét viszont hidegen hagyja a dolog, állítása szerint nem is nézte meg a videót, mert Fluort egy "szánalmas, drogos senkinek tartja" (ebben egyetértünk Tündikém - diamonddick).


Aki Napiszaron látta a videót, az meghallgathatta azt a számot, melyről Fluor koppintotta a "Mizu" című "számát". Nem csak a dallam, a szöveg is lopott és hiába mondják a Fluort istenítő, ostoba libák, hogy ez nem így van, ez bizony így van, tessék elfogadni, hogy egy buzeránsot imádtok ennyire.

A vicces és fura ebben még az, hogy a zene, melyről mintázták, nem elérhető a Youtube-on a "Gold Records Music Kft. szerzői jogi követelése miatt". Ha valakit érdekel, ez a szám címe: LMFAO - Scream my name.



 Forrás: velvet.hu




Bejegyezte: diamonddick 2011. május 28., szombat

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése