k

Roland, ha ezt a posztot olvasod, kérlek, hogy ezt a videót nézd végig, hiszen a beszélgetéseinkben általam előhozott érveket, gondolatokat támasztja alá. Persze mindenki nézze végig, aki eddig nem tette.


Bejegyezte: diamonddick 2011. március 21., hétfő

3 megjegyzés

  1. gelegula Says:
  2. Ismerj meg egy normális "cigányt" és rájössz, hogy nem akarok mindet kiírtani. Ekkor viszont bajban vagy, mert a nagy részét tényleg elküldenéd a francba, de mi lesz az ismerősöddel, megölnél valakit esetleg aki közelebbről ismersz, vagy netalán ráaádsul felnevelt téged?

     
  3. gelegula Says:
  4. Az vagy abszolút negatív, mert konkrétan egy ismerősöd sem az, de ha lenne egy olyan akit még barátodnak is tartasz esetleg akkor már megváltozna az a véleményed, hogy MINDET elküldenéd a picsába innen...

     
  5. diamonddick Says:
  6. A Jobbik is említi több videóban, hogy vannak normális cigányok. Egy szóval sem mondtam, hogy MINDET... de sajnos ha a bűnöző cigányok halmazát nézzük, a 99 %-uk az, sőt, sokszor az is akiről azt gondolnád, hogy normális és beilleszkedett.

    Tudom én, hogy mi változtatta meg gyökeresen a te nézőpontodat, de az nem tartozik a blogra.

    A lényeg, (ha így tetszik) hogy a bűnöző cigányok a normálisnak vélt cigányokat is kíméletlenül elintézik ha kell. Vannak más fehér(!) népek, kik sikeresen beilleszkedtek, például a svábok, örmények. Ezeknek eddig sem sikerült, ezentúl sem fog.

     

Megjegyzés küldése