k

Pár picsa osztálytársam kitalálta, hogy ők csinálnak iskolarádiót és egyértelmű, hogy egyesek képesek akár ilyen szart készíteni azért, hogy népszerűbbek legyenek. Azért szarozom le, mert az is. A rádióval semmi probléma, de még a legnépszerűbb magyar rádiókban is 90 % pop és hasonló szarok, de van 10 % más is, ami nem mindig nevezhető normálisnak, de legalább minimálisan figyelembe veszi más emberek ízlésvilágát.

Kb. 2 hete van ez a szar és végig a "legmenőbb" parti zenék mentek. Gondolhatjátok, hogy ez egy hozzám hasonló embernek mekkora trauma. Az ember elviseli az első 10 számot, de amikor korán reggel álmosan beszédelgek a tanterembe, nem ez a legfőbb vágyam.

Ha szóvá teszem, már nekik áll feljebb, de ez van. Ma végre azon szó hallatán, hogy Nirvana, elkezdtem örülni, hogy valami normálisnak nevezhetőt is lejátszanak, de ezt a kis örömöt is pillanatok alatt a földbe döngölték, mert mi is volt ez? Hát Nirvana-mix!

Elegem van az ilyen idióta szarokból, akik nem tudnak egyedül zenét összehozni, hanem rohadt DJ eszközökkel átalakítják valamilyen szinten. Na ez még annyira sem volt, kb. a szám feléig az elején hallható gitárt kivágták és arra rappeltek. Majd utána jött a tuc-tuc szarság.

A Nirvana emlékére muszáj meghallgatni az eredeti zenét:


Bejegyezte: diamonddick 2010. december 13., hétfő

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése